Despre titularul blogului

.

Cateva cuvinte despre mine: clujean, manasturean pe cale de disparitie…

M-am nascut la Cluj, intr-o familie de muncitori; tata ceferist, mama filatoare. Din fericire am crescut la bunicii mei intr-un Manastur care pe vremea aceea era o parte a Clujului greu de definit. Nu era nici sat nici cartier al Clujului. Era ceva intre… O copilarie greu de comparat cu cea a copiilor actuali. Plecam dimineata de-acasa, ma intorceam seara, fara sa ma intrebe nimeni nimic, in mijlocul naturii, intre Somes si Faget, in mijlocul animalelor.

Am absolvit liceul Transporturi, facut armata, pentru ca la 22 de ani să intru la Opera Romana din Cluj-Napoca ca masinist. Dupa un an de studii de canto, am intrat in Corul Operei Romane ca tenor. Dupa sase ani de cantat mi-am luat adio de la Cluj si m-am stabilit in Olanda. De-atunci traiesc impartit intre Olanda, Germania, Franta, Italia, Elvetia si Cluj. Restul, trebuie sa vina!

The Journal of Evolution and Technology. This editorial, published in 2008 when I

Our story

Intentia acestui site

 

Bineinteles ca nu am pretentia de a schimba de unul singur traiectoria societatii actuale; acest lucru nu inseamna ca ma voi multumi cu idiotenia care ma inconjoara. Nu inseamna ca realitatea altora va deveni realitateamea, sau ca ma voi lasa coplesit de faptul ca ”ei” sunt mai multi, iar eu voi asimila statutul de victima a sistemului. Asadar, acest site va urmari tocmai acest lucru, si anume de a difuza informatii relevante (pana la un punct), va reflecta punctele mele de vedere vis-a-vis de problematici actuale. Invit cu draga inima pe toti cei care au ceva de spus, sa participe la acest modest proiect.

Filosofia mea si dezbaterile publice 

 

Am intentia de a profita de toate relatiile pe care am reusit sa le acumulez de-alungul acestor 25 de ani de experienta castigata in tarile unde am locuit, motiv pentru care voi invita personajele pe caream avut placerea si onoarea de a le cunoaste, personaje mai mult sau mai putin cunoscute in tarile occidentale. Sunt sigur ca vor suscita interes in dezbaterile lor publice, motiv pentru care va invit in a va inscrie la newsletter- acestui blog.

Our mission

 Our passion

Our own contributions will never be perfect in their standards of rationality. As philosophers, we may, however, be able to offer fresh perspectives on difficult issues. We can strive for at least some detachment from the rival views of the usual moral and political tribes. That’s an ideal, of course, and I realise in advance that I will not model it flawlessly. Nonetheless, it’s an ideal that I recommend and that I’ll aim for as well as I can in the posts to follow.

http://theconversation.com/introducing-myself-and-philosophy-42992